Het ontstaan van lichtwerkers

Biografie Robert Bridgeman

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu al 12 jaar traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert leefde twee jaar in Azië, waar hij zich verdiepte in de vele takken van het Boeddhisme.

Hij mediteerde bij meditatiemeesters in kloosters en centra in India, Vietnam, Nepal en Thailand. En leerde bij indianenvolkeren uit Noord-Amerika. Acht jaar was hij in de leer bij verschillende sjamanen, mediums en healers. Anderhalf jaar studeerde hij bij een energiegenezer in Thailand en 10 jaar diverse leraren en als zijn Kabbalah leraar Koos Ris, zijn Boeddhistisch meditatieleraar Dingeman Boot en bij de Engelse Sourcerer Altazar Rossiter. Hij specialiseerde zich bovendien in EFT, hypnose, trance, ademtechnieken, meditatie en talloze andere moderne transformatiemethoden. Daarnaast verdiepte hij zich in de Advaita Vedanta (non-dualisme), sjamanisme, Tibetaans Boeddhisme, de Gnosis en talloze andere stromingen.

reflecties van 2020 naar 2021

Robert combineert deze duizenden jaren oude tradities met moderne neurowetenschap en directe informatie uit de Bron. Altijd met beide benen op de grond.

Hij studeerde een jaar in San Francisco bij een joint venture van Google en Stanford University waar hij de meest moderne hersenwetenschap onderzocht en volgde colleges bij diverse bekende wetenschappers. Ook verdiepte hij zich in kwantumfysica.

Na een jaar bij Iceman Wim Hof in de leer geweest te zijn, stond hij met de Iceman op de Kilimanjaro in Tanzania, gekleed in slechts een korte broek bij -20 graden Celsius. Robert is regressie- en reïncarnatietherapeut en energiegenezer. Inmiddels leidde Robert 200 Transformatiecoaches op in zijn Bridgeman Methode vanuit Bridgeman Lichtwerkers Academie. Via de sociale onderneming HUMAN Potentials wordt zijn gedachtengoed verspreid binnen overheden en grote organisaties. Ook zijn via deze onderneming inmiddels 150 meditatietrainers opgeleid.

Robert geeft transformatieretraites vanuit het Spiritueel centrum TERRA NOVA aan de voet van de Zuidfranse Pyreneeën, midden in het mystieke Katharenland waar hij woont met zijn vrouw Monique, hun drie zoons Ché Zen, Luca en Rafa en hun team. Hij is dol op hiken in de bergen, schrijven, zijn gezin, hun hond Nova, buiten leven, yoga, mediteren, documentaires maken, contact met buitenaardse beschavingen, sigaren roken, compleet denken, het onderzoeken van de geschiedenis van de mensheid, innerlijke alchemie, de shift naar de 5e dimensie, ceremonies, reizen, vogels kijken, sport, zelfverdediging, fysieke uitdagingen en boogschieten.

Vanuit Robert’s stichting Bridgeman Foundation worden hands on projecten georganiseerd die bijdragen aan een wereld in harmonie. Robert is een multi- TEDX spreker en sprak en trainde wereldwijd bij organisaties als Google, KLM, SAP, PepsiCo, RTL, NOS, ING Bank, Rabobank en Engie. Hij publiceerde zes non-fictie boeken over spirituele ontwikkeling en 2044 is Robert zijn eerste Roman. Ook maakte hij drie internetdocumentaires die zijn missie ondersteunen.