Wil jij online de diepte in?

Robert ontwikkelde deze onlinetrainingen om je de mogelijkheid te geven laagdrempelig stap voor stap je spirituele proces te doorlopen. Door een uitgebalanceerde combinatie van theorie, ervaringen en oefeningen leer je niet alleen mentaal, maar ook fysiek, emotioneel en spiritueel. Tevens vind je hier onlinetrainingen van een aantal van Roberts vrienden als Aymeric Blanc en Rianne Manten. De trainingen worden via Bridgeman aangeboden.

Start vandaag met lichter leven (Nu voor €29,00 1 jaar toegang)

Om je te helpen een licht(er) leven te leiden, bieden we je een online lichter leven summit aan.

Je ontvangt toegang tot 15 video’s waarin iedere keer een inspirerende lichtwerker jou vertelt wat lichter leven voor hem of haar inhoudt en hoe het pad ernaartoe geplaveid is.

BASIS 10 daagse online challenge (€24,99)

Hoe spiritueel leef jij? Keuzes, de hele dag door. Maakt het jou ook knettergek?

  • Dagelijks talloze beslissingen
  • ’s avonds niet kunnen slapen
  • Constant blijven piekeren.
  • Luisteren naar je verstand of je gevoel.
  • Je afvragen: ‘wat wil ik nou?

Training van 6 maanden (nu €59,- ipv €149,-)

Spiritueel leven met beide benen op de grond
Ontwikkel in deze ONLINE training zo’n diep en omvattend bewustzijn dat je echt LEEFT vanuit verbinding met je ziel!

Volg de training nu voor het speciale tarief van €49,00 in plaats van €119,00. Je kunt direct starten! Je ontvangt gelijk als extra cadeau de 4-weekse meditatietraining!

Holy Grail Online (€55,-)

Een geheim, zo oud als de mensheid, zit verstopt in ons hart. Alleen zij die de reis naar binnen durven maken, zullen ontdekken wat niet buiten onszelf te vinden is: de essentie van ons bestaan. De Heilige graal in jezelf.

Janosh en Robert Bridgeman nemen je samen -online- mee op reis naar de Heilige Graal in jezelf. Vier weken vol healing, meditaties, activaties en initiaties. Ontdek hoe Heilige Geometrie je optilt en jouw leven verandert, als je het omarmt zoals onze voorouders dat deden. In oude culturen werd deze universele ‘taal’ gebruikt voor diverse rituelen en inwijdingen. Waarom? Achter de Heilige Geometrie gaat het geheim van de schepping schuil. Heilige Geometrie brengt ons in contact met wie we werkelijk zijn.

Laat je gedurende de vier online sessies inspireren door de unieke combinatie van Janosh en Robert. Ervaar de geometrische ‘DNA-codes’ van Janosh, diep doordringend in het onderbewustzijn. Leer hoe jij kunt bijdragen aan je eigen evolutieproces en hoe je (via actieve meditatie) in contact komt met jouw ‘Heilige Graal’. Laat je raken door de diepe transformatiesessies van Robert, waarbij karmische wonden en oud zeer oplossen en transmuteren in liefde.

Inside Out Jongerenprogramma (€395,00)

Voor het INSIDE OUT Jongerenprogramma heeft de Bridgeman Foundation een online programma Ik Leer Leven ontwikkeld, speciaal voor jongeren van 16-24 jaar die vastlopen in het dagelijkse leven. We starten op 13 mei met de eerste groep (maximaal 10 jongeren).

Point of No Return (€149,00)

Het is tijd om voor eens en altijd jezelf te overstijgen en te gaan leven zoals je voelt dat het in je zit. Authentiek, krachtig, aanwezigheid en vol magie.

Het is tijd om op te stijgen, om het point of no return te vinden waar je niet meer terug van kunt komen. Zodat je alleen nog maar verder kunt vliegen, je dromen achterna.

Om voor eens en voor altijd die doorbraak te genereren hebben Janosh en Robert Bridgeman de koppen bij elkaar gestoken. Na het overweldigende succes van hun gezamenlijke HOLY GRAIL online programma in het voorjaar van 2021, is het nu tijd all the way te gaan.