Partner voor bewustzijn in jouw bedrijf nodig?

Werk je binnen een organisatie die openstaat voor bewustzijn, of ben je een bewuste ondernemer, of bestuurder? In 2014 richtte Robert met zijn compagnons het bedrijf HUMAN Potentials op. De missie van HUMAN Potentials is om het bewustzijn van organisatie leiders en professionals te bewegen van angst, macht & controle naar liefde, wijsheid & compassie zodat organisaties bijdragen aan een duurzame wereld in harmonie. We werken voor organisaties die investeren in een duurzaam werkklimaat met zelfbewuste, mentaal vitale en veerkrachtige medewerkers. Onze HUMAN methodologie bestaat uit o.a. consultancy, in company trainingen, open inschrijving events, coaching, een uit te geven boek, train-the-trainer opleiding en community.

HUMAN Potentials helpt professionals het maximale uit zichzelf te halen door bewustzijnsgroei. Onze trainingen zijn boordevol brein-wetenschap, effectieve ademhalings-, concentratie-, mindset- en zelfmanagement technieken. We inspireren en activeren professionals om de beste versie van zichzelf te worden en zijn. En dat straalt af op hun omgeving, zowel privé als zakelijk. Daarom geloven wij niet in een aanpak van Human Resources maar in HUMAN Potentials.

Human Potentials werkt onder andere samen met banken, verschillende overheden en mediabedrijven. Voor meer informatie: www.humanpotentials.nl

human potentials zakelijk